• In de schijnwerper – ‘Regio Zaken Purmerend, Waterland en omstreken’
    Lees artikel

Vanuit TWS werk ik al jaren voor uiteenlopende opdrachtgevers uit diverse sectoren, zoals lokale overheden, onderwijs, verenigingen en stichtingen. Onder andere:

BDP Centraal Bureau Fondsenwerving
Combiwell Gemeente Amsterdam
KWF Kankerbestrijding Mentrum
Onderwijsbureau Hollands Midden OOG onderwijs en jeugd
Politie Amsterdam-Amstelland PPOZO
Projectbureau vernieuwing Bijlmermeer ’s Heeren Loo Zorggroep
Schoolbesturen Amsterdam St. Nationale Boomfeestdag
Van Doorne N.V. St. Olijf, Stadsdelen Amsterdam
Vereniging OSVO Woonzorg Nederland
Team Vier Het ABC
RVVP IVP
OLVG VU
NIP NVVE
NVP diverse woningbouwcoöperaties
diverse VO/PO-scholen Amsterdam IQ Coaches

 

TWS heeft 15 jaar voor KWF Kankerbestrijding en 12 jaar voor Stichting Nationale Boomfeestdag zelfstandig het projectsecretariaat van de jaarlijkse ‘Bomen voor het leven'-dag gevoerd. Op deze bijzondere dag werden Gedenkbomen geplant die herinneren aan dierbaren die overleden zijn aan kanker. Sinds 2016 wordt er helaas geen 'Bomen voor het leven'-dag meer georganiseerd, omdat er geen Gedenkbomen meer in het Wilhelminabos bij kunnen.

Referentie Brigitte Dubbelaar, events coördinator bij KWF Kankerbestrijding

In de vele jaren dat KWF samenwerkt met TWS, verwerkt Thea alle aanmeldingen, regelt certificaten en verstuurt de uitnodigingen voor de 'Bomen voor het leven'-dag. Op deze dag worden door enkele duizenden mensen bomen geplant in het Koningin Wilhelminabos voor dierbaren die aan kanker zijn overleden. 

Bij zo’n emotionele gebeurtenis zorgt Thea op de achtergrond voor een gestroomlijnde organisatie. Dit logistieke deel is bij haar in goede handen. Daarnaast is zij ook vraagbaak voor alle deelnemers.
Bijzonder is dat Thea zelf ook elke 'Bomen voor het leven'-dag als vrijwilliger aanwezig is.

 

Wij ondersteunen ook diverse schoolbesturen, regionale en landelijke overleggen en diverse projecten bij het Projectenbureau Primair Onderwijs Zuidoost (PPOZO).

Referentie Malous Goossens, projectcoördinator bij PPOZO

Thea Willemsen is als projectondersteuner van onschatbare waarde voor het projectteam en de succesvolle uitvoering van het project Brede School Zuidoost.

 

Gemeente Amsterdam - informatieavond bewoners Houthaven Blok 0.

Referentie Nettie Middendorp, junior communicatieadviseur gebiedsontwikkeling bij Gemeente Amsterdam

Thea Willemsen heeft in januari 2015 in zeer korte tijd in opdracht van gebiedsontwikkeling Gemeente Amsterdam een plenaire bijeenkomst inclusief borrel georganiseerd voor de toekomstige bewoners van Amsterdam Houthaven. Op de gekozen locatie was niets aanwezig, dus Thea moest creatief zijn en gebruik maken van haar netwerk. Naar volle tevredenheid heeft zij niet alleen de hele organisatie op zich genomen, maar bleek zij ons ook werk uit handen te nemen als gastvrouw op de avond zelf (ruim 75 bezoekers) en zorgde zij voor de volledige administratieve afhandeling achteraf.

Wat fijn is aan het werken met Thea Willemsen is dat zij weinig woorden nodig heeft om te begrijpen wat je wensen zijn (terwijl dit onze eerste samenwerking was) en dat zij door haar jarenlange ervaring een echte sparringspartner is die mee denkt en voorstellen doet. Zij is vlot in denken en handelen en daarom prettig in de omgang, zelfs als je in tijdnood zit. Thea reageert snel (op mail en telefoon) en doet wat gevraagd wordt (zelfs meer). Met een gerust hart kun je daarom je evenement geheel aan haar over laten, van A tot Z.

 

In Amsterdam verzorgt TWS notulen van gemeenschappelijke medezeggenschapsraden (GMR) en zorgen wij ervoor dat de GMR, de directie en alle andere gremia tijdig worden uitgenodigd voor de vergaderingen.

TWS verzamelt en verwerkt feedback en verspreidt de verslagen. Ook andere documenten worden zelfstandig opgemaakt volgens de huisstijl van de opdrachtgever.

Kortom wij houden het overzicht! De bestuursleden zijn zeer tevreden over de zorgvuldige werkwijze en goede notulen.