• TWS biedt een zeer uitgebreid pakket diensten aan
    Lees verder
  • TWS heeft met een groot aantal partijen samengewerkt. Dit loopt uiteen van korte projecten tot projecten met een jarenlange looptijd
    Lees verder
  • Bel gerust voor het bespreken van uw specifieke wensen
    Contact

Vanuit mijn eigen bedrijf, Thea Willemsen Secretariaatsbureau (TWS), bied ik al 24 jaar allround managementondersteuning. Zoekt u een goede secretaresse of een team projectmedewerkers om het officemanagement en uw eigen administratieve processen onder controle te houden? Op locatie of op afstand verzorgt TWS uw secretariaat naar uw wensen. U heeft één aanspreekpunt en ik zorg dat het wordt geregeld. Flexibel, met kwaliteit en altijd gericht op continuïteit.

Werkwijze

TWS is gespecialiseerd in secretariële ondersteuning, projectbegeleiding en -secretariaat. Ook tijdelijke versterking of vervanging is mogelijk. Daarnaast biedt TWS remote agendabeheer en persoonlijke telefoonservice en kan ik op korte termijn inspringen om bijvoorbeeld vergaderprocessen en notulisten te organiseren. Omdat ik vanuit TWS samenwerk met een vast en vertrouwd team kunt u rekenen op een professionele en efficiënte aanpak. Flexibiliteit is de kracht en kwaliteit is het visitekaartje. Dit blijkt wel uit de jarenlange relatie die TWS heeft opgebouwd met opdrachtgevers van het eerste uur.

Uw voordeel

Samenwerken met TWS betekent dat u medewerkers flexibel kunt inhuren. De werkdruk neemt af en de kosten zijn tijdelijk. Voor ondersteuning van kort- of langdurende projecten maakt u geen onnodige personeelskosten. Op basis van specifieke wensen van uw organisatie maken wij graag een offerte.